divendres, 21 d’agost del 2009

ACPP IB obre el seu blog


Amb aquest primer article Assemblea de Cooperació per la Pau - Illes Balears dóna la benvinguda a totes i tots les i els internautes que s’interessen per la cooperació al desenvolupament, l’educació, la immigració i totes aquelles activitats relacionades amb la pau, la tolerància, el respecte a la diversitat social i cultural i tots aquells temes amb els que treballem tant a l’exterior com a les illes.


Aquest és un espai de divulgació i informació sobre tot allò relatiu a les nostres activitats i on tot comentari serà benvingut. També estem a la vostra disposició per telèfon, correu electrònic i, evidentment, ens alegrarem si veniu en persona a la nostra oficina al centre de Palma per a poder parlar, discutir i informar-vos sobre qualsevol qüestió que sigui del vostre interès.


Esperem les vostres aportacions i comentaris.


Salutacions,


L’Equip d’ACPP – Illes Balears

illesbalears@acpp.com

Costa de Santa Creu, 14 baixos

07012 Palma de Mallorca

tel: 971 72 49 11


Con este primer artículo Assemblea de Cooperació per la Pau – Illes Balears da la bienvenida a todas y todos las y los internautas que se interesan por la cooperación al desarrollo, la educación, la inmigración y todas aquellas actividades relacionadas con la paz, la tolerancia, el respeto a la diversidad social y cultural, así como por todos aquellos temas con los que trabajamos tanto en el exterior como en las islas.


Este es un espacio de divulgación e información sobro todo lo relativo a nuestras actividades y en el que todo comentario es bienvenido. También estamos a vuestra disposición por teléfono, correo electrónico y, por supuesto, nos alegraremos si pasáis en persona por nuestra oficina en el centro de Palma para poder hablar, discutir e informaros sobre cualquier cuestión que sea de vuestro interés.


Esperamos vuestras aportaciones y comentarios.


Saludos,


El equipo de ACPP – Illes Balears

illesbalears@acpp.com

Costa de Santa Creu, 14 baixos

07012 Palma de Mallorca

tel: 971 72 49 11


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada