dimecres, 13 de gener del 2010

Cursos de Cooperació sobre el Terreny 2010





Un any més, ACPP organitza a l'estiu els Cursos de Cooperació sobre el Terreny. Aquest cursos consisteixen en una formació teòrica i pràctica sobre cooperació internacional i el cicle del projecte, acompanyat de visites a projectes d'ACPP i als nostres socis locals a països del Sud.

L'any passat aconseguirem suport del Govern Balear per a assumir part del cost del curs per a 4 persones i aquest any intentarem repetir l'experiència.
Les condicions per a beneficiar-se dels ajuts son:
- Ser resident a les Illes Balears des d'almenys el 24 de desembre de 2009.
- Tenir entre 18 i 30 anys 
Les candidatures s'han d'enviar per e-mail (illesbalears@acpp.com) abans del 25 de Febrer de 2010, adjuntant currículum vitae i carta de motivació.
Les destinacions potencials per a les ajudes serien: Palestina, Senegal, Guatemala, El Salvador o República Dominicana. Si teniu preferències marcades per un o altre país, si us plau, mencioneu-ho a la vostra candidatura, tot i que ja us avisem que, en funció de la disponibilitat al terreny i el nombre de candidats que es presentin, les possibilitats d'elecció de destí i el mes del curs per aquelles persones que vulguin beneficiar-se d'una ajuda poden ser limitades.
Per a qualsevol informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per telèfon (971 724911) o per e-mail illesbalears@acpp.com. Persona de contacte: Agathe Napoly
Per a més informació sobre els cursos, també consulteu la següent pàgina:
 http://www.acpp.com/CCsT.htm











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada