dimarts, 12 de juliol del 2011

El punt final


El 7 de juliol passat hem tancat el projecte “Àfrica, un continent d'històries”, amb una gran satisfacció per tot l'après, descobert i assolit amb la seva execució.

Un dels resultats remarcables va ser la bona participació de la ciutadania i la col·laboració de diferents entitats, a els qui volem agrair la seva aportació:

  • Les llibreries Àgora, Babel i Literanta, per obrir-nos les seves instal·lacions per dialogar sobre literatura africana i el nostre treball en alguns països d'Àfrica.
  • Als programes “Dos i Dos són 22”, “Això no és Sicília” y “La volta al dia en 80 mons” de Ona Mallorca, per oferir-nos alguns espais per compartir amb la societat mallorquina les activitats del projecte.
  • Als participants al Concurs de relats curts “Àfrica, un continent d'històries” pel seu interès i inspiració.
  • A la professora Alba Salvador Llopis de l'IES Emili Darder i el professor Jorge Espino del Taller de creació literària de la Biblioteca Can Sales, per la motivació i assessoria brindada als seus alumnes per a la seva participació al Concurs.
  • Als jurats del Concurs: Victor Eguriase Uwagba, Enrique Lázaro, Susana Subías i Agathe Napoly per la claredat de les seves valoracions i la seva disposició a consensuar les decisions.
  • Al Casal Solleric de Palma per acollir la celebració de la Nit de premis i relats “Mallorca, mes prop d'Àfrica”.
  • Al Youthing per la permanent difusió de les activitats proposades.
  • A la campanya Mallorca per Àfrica pel suport donat a aquest projecte.
  • I a totes aquelles persones que van col·laborar en la difusió de les activitats a través de mails i del material imprès.
 
Fes clic aquí per descarregar

Un altre dels resultats del projecte que volem compartir és el llibre recopilatori dels relats guanyadors, finalistes i amb menció del Concurs de relats curts “Àfrica, un continent d'històries”.

Et convidem a gaudir d'aquesta publicació, disponible per a descàrrega fent clic abaix de la portada del llibre.

O si prefereixes un exemplar imprès, pots passar a cercar-ho per la nostra oficina ubicada a:
Costa de Santa Creu 14, baixos. Palma. De dilluns a divendres de 9:00h a 15:00h.

Bona lectura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada